1 juni 2024
13:00

Strömtorps IK

Referat: IF Karlstad Fotbollutveckling - Strömtorps IK

Det är bara att konstatera att Strömtorp och U-lage tpassar lika illa ihop som fil och kaviar. Matchen rivstartade och de tvar Strömtorp som satte sig i förarsätet. Släktren är värst vilket visade sig när Filip Thorén dunkar in ett tinlägg på volley efter 3 minuter. Et klassmål. 5 minuter senare kommer 0-2 efter en hög frispark som nickas in framför mål där Daniel Svedjeås lite snöpligt tofflar in bollen i mål. Repliken kommer snabbt när Elias nickar in en hörna från Pelle i minut 10. Sen händer inte mer målmässigt, men vädigt mycket ute på planen. U-laget äger merparten av bollen och Strömtorp parkerar bussen, men de skapar minst lika mycket lägen på sitt vassa omställningsspel. Jag får berätta mer om detta när vi jag sett om amtchen på Veo och sorterat ut tankarna.

En sak vet jag redan nu och det är at tdomare Sandra Almkvist ledde matchen med fast och tydlig hand. Kan vara årets bästa domarinsats så här långt.